Betalen bij Paris2Day

iDEAL

Betalen via iDEAL gaat op dezelfde vertrouwde manier als internetbankieren. Je kunt betalen via iDEAL als je gebruik maakt van internetbankieren van Rabobank, ING, ABN AMRO, SNS Bank, SNS Regiobank, ASN Bank, Fortis Bank of Friesland Bank, hieraan zijn geen kosten verbonden.

Billink achteraf betalen

Met deze optie kun je achteraf je bestelling betalen. Je krijgt van Billink de factuur. Stuur je iets retour dan betaal je Billink het bedrag van de artikelen die je wel houdt. Na ontvangst van je retour sturen wij Billink het bedrag dat je aan ons terug hebt gezonden zodat zij weten dat het openstaande bedrag is veranderd.

Creditcard

Je kunt betalen met Mastercard en Visa. Je creditcard gegevens voer je in via een beveiligde SSL-server. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Vooraf overmaken

Wanneer je het prettig vindt om eerst je bestelling te plaatsen en dan pas te betalen kies je voor “vooraf overmaken”. Je ontvangt van ons een bericht met daarin de betaalgegevens. Je kunt dan het aankoopbedrag via een bankoverschrijving aan ons overmaken. Let op: Als we binnen 4 werkdagen geen betaling van je ontvangen hebben, zullen we je order annuleren. De bestelling wordt pas daadwerkelijk ingepakt indien het geld ontvangen is. De kans is hierdoor aanwezig dat een artikel in de tussentijd uitverkocht is. Wij adviseren om voor de optie achteraf betalen te kiezen indien je niet gelijk wilt betalen. Je hebt je bestelling dan eerder in huis.

Annuleren

Wanneer je een bestelling geplaatst hebt en achteraf toch spijt hebt, laat het ons dan z.s.m. weten. Wij streven ernaar om jouw bestelling direct te verwerken en wordt overdag direct na het klaarmaken weggebracht. In dat geval kunnen we helaas je bestelling niet meer terugdraaien. Je kunt de bestelling dan wel retour sturen, hierbij zijn de verzendkosten wel voor jezelf.