Apr 22 ,2016

Love for jewelry

Diamonds are a girl's best friend, right? Voor jewelry ben je bij mij in ieder geval aan het goede adres! Daar komt nog bij dat accessoires een outfit helemaal af maken. Persoonlijk houd ik niet van veel en groot, maar eerder van subtiel. Hoewel ik het wel weer mooi vind om bij een rustige outfit een statement ketting te dragen.

Sieraden zijn vaak onderbelicht, maar een beetje bling bling heb je toch zeker nodig. Het moet dan wel bij je outfit passen. Ga niet een drukke outfit met veel kleur combineren met overdadige sieraden. Dit zorgt voor het kerstboom-effect en in de lente/zomer zit je daar toch iets minder op te wachten.

De outfit die je op de foto ziet is qua kleuren vrij rustig en daarom kun je best uitpakken met wat goudkleurige accessoires. Zilver valt bij deze outfit wat in het niet vind ik. Paris2day heeft niet alleen fantastische kleding, maar ook geweldige accessoires om je outfit mee af te stylen. I’m a junkie for their jewelry zullen we maar zeggen.

De complete outfit inclusief ketting en armbanden shop je dus gewoon bij Paris2day. De ketting is ook een heel mooi verjaardagscadeau door de tekst die erop staat: ‘I love you, to the moon and back’ Een mooier gebaar kun je niet maken lijkt mij. De armbanden heb je met verschillende teksten. Op die van mij staan: ‘love’ en ‘dream en ik kan je vertellen dat ik er verliefd op ben.

Laatste update 2017-04-24 13:57:44
Al 1083049 keer gelezen