Jan 04 ,2016

Het hangt in de lucht, Rokjesdag!

Ben jij er al klaar voor? Het hangt namelijk al een tijdje in de lucht, maar dit weekend lijkt het dan toch echt zover te zijn, Rokjesdag! Meestal als de lente nog maar net begonnen is, komt er een dag dat bijna alle vrouwen, zonder dat we hier echt van bewust zijn, een rokje dragen. Je krijgt zin om te shoppen, op een terrasje te zitten en natuurlijk de liefde.

We willen niks missen van de eerste echte zonnestralen of de eerste echte warme dag. Zelf vind ik ook dat, zodra het kan, de benen zeker gezien mogen worden. Waarom zijn we anders het hele jaar aan het zwoegen? We zien er goed uit en dat mag je dan ook zo snel mogelijk laten zien. Wij vrouwen weten namelijk dat ons Nederland maar weinig echte warme lentedagen kent en de zomers lijken ook steeds korter te worden.

Voor wat de rokjes betreft, mag zowel kort als lang weer. Wil je met de trends mee? Dan zou je kunnen kiezen voor spijker, maar dan wel met een rafel aan de onderkant. Het hoeft op dit moment niet heel netjes te zijn. Comfort is misschien nog wel belangrijker. Het moet lekker zitten en dan voel je je ook goed.

Je ziet ook steeds meer asymmetrische rokken van sweat stof en natuurlijk mogen de suedine rokjes niet worden vergeten. We zijn er de laatste tijd gek op en niet alleen de rokjes, maar ook de jurkjes zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken.Ik sluit af met de rokjes met streepjes en printjes, maar die kunnen eigenlijk altijd en zijn nooit weggeweest. Ik heb alvast mijn favoriete rokjes geselecteerd, maar wil je het hele assortiment rokjes van Paris2day bekijken? Klik dan hier!

Duik je kast in, want het is tijd voor de grote wisseltruc. Het begin van de lente is een mooi moment om te kijken of je al klaar bent voor het mooie weer. Haal je coltruien en andere, te warme kleding, uit de kast en wissel ze in voor wat nieuwe rokjes. Voor welk rokje ga jij dit weekend? Laat het weten in een reactie onder dit artikel!

Laatste update 2017-04-24 14:06:43
Al 88258 keer gelezen