Trends

Love for jewelry

Diamonds are a girl's best friend, right? Voor jewelry ben je bij mij in ieder geval aan het goede adres! Daar komt nog bij dat accessoires een outfit helemaal af maken. Persoonlijk houd ik niet van veel en groot, maar eerder van subtiel. Hoewel ik het wel weer mooi vind om bij een rustige outfit een statement ketting te dragen.

Lees meer...

Apr 22 ,2016

The army trend

Army is best een tijdje weggeweest, maar nu weer helemaal terug! Sommige dames vinden het niet bij zichzelf passen, maar dat moet je voor nu even opzij zetten. Het valt of staat met de combinaties die je ermee maakt. Zelf vind ik het heel goed te combineren en daarom kan het zorgen voor een verrassende look. Ik laat je graag zien hoe je dat kunt doen en ‘think out of the box’!

Lees meer...

Aug 04 ,2016

Het hangt in de lucht, Rokjesdag!

Ben jij er al klaar voor? Het hangt namelijk al een tijdje in de lucht, maar dit weekend lijkt het dan toch echt zover te zijn, Rokjesdag! Meestal als de lente nog maar net begonnen is, komt er een dag dat bijna alle vrouwen, zonder dat we hier echt van bewust zijn, een rokje dragen. Je krijgt zin om te shoppen, op een terrasje te zitten en natuurlijk de liefde.

Lees meer...

Jan 04 ,2016

Lentekriebels met Pasen.

Wie zat er niet op te wachten, de lente! Je hebt zin om naar buiten te gaan en het mooie weer op te zoeken.

Lees meer...

Mar 25 ,2016

Hoe kies je de juiste kerstoutfit?

It’s the most wonderful time of the year! Maar ook de meest dure maand. Veel mensen willen met kerst een nieuwe outfit en hier zitten vaak behoorlijk wat eisen aan vast. De outfit moet netjes, maar toch ook feestelijk zijn. Deze moet niet te warm zijn maar ook zeker niet te koud. Daarnaast zou het ook fijn zijn als je de kleren na kerst nog een keer kunt dragen, anders is het ook zo zonde van jouw mooie outfit. Ben jij nog opzoek naar de perfecte kerstoutfit? Wij hebben een paar tips op een rijtje gezet!

Lees meer...

Dec 15 ,2015

4 mode-items die slecht zijn voor je gezondheid

Toen wij een verhaal lazen over een 33 jarige Australische vrouw die in het ziekenhuis was beland door haar skinny-jeans konden wij het bijna niet geloven. Toch bleek het waargebeurd te zijn. De vrouw had de hele dag spullen getild en gesjouwd in haar skinny-jeans waarna zij het gevoel in haar benen verloor toen ze naar huis wou lopen. Ze is letterlijk naar de stoep gekropen en heeft daar een taxi aan gehouden die haar naar het ziekenhuis heeft gebracht. De dokter heeft haar officieel gelabeld als “fashion victim” En al is het een prachtig verhaal om te vertellen op een verjaardag, wij hopen geen van allen dat ons hetzelfde lot wacht. Om je zulke nare gebeurtenissen te besparen hebben wij vijf items opgezocht die slecht voor je gezondheid blijken te zijn.

Lees meer...

Aug 12 ,2015

Het kleuren alfabet van herfst/winter 2015

Kleur is niet meer weg te denken uit de modewereld. Het belooft deze herfst/winter één groot kleurenfestijn te worden. Het vertrouwde zwart en wit zullen we nog steeds zien, maar dit najaar kun je ook een statement maken in oranje, paars of metallic zilver. Met deze uiteenlopende kleuren is er voor iedereen iets wils. Wij hebben alvast de belangrijkste kleuren voor je op een rijtje gezet.

Lees meer...

Nov 24 ,2015

Wat moet je dragen als het regent?

Wij zouden iedereen die de deur uitgaat als het weer eens keihard regent in ons kikkerlandje eigenlijk een trofee willen geven. Helaas kunnen we dit niet doen, maar we hebben wel een paar fashion tips voor je op een rij gezet zodat je de regen in stijl (en zo droog mogelijk) kan trotseren.

Lees meer...

Nov 17 ,2015

1 to 8 of 13 Item(s)

Pagina:
  1. 1
  2. 2