Laatste posts

Love for jewelry

Diamonds are a girl's best friend, right? Voor jewelry ben je bij mij in ieder geval aan het goede adres! Daar komt nog bij dat accessoires een outfit helemaal af maken. Persoonlijk houd ik niet van veel en groot, maar eerder van subtiel. Hoewel ik het wel weer mooi vind om bij een rustige outfit een statement ketting te dragen.

Lees meer...

Apr 22 ,2016 Gepubliceerd in Trends

The army trend

Army is best een tijdje weggeweest, maar nu weer helemaal terug! Sommige dames vinden het niet bij zichzelf passen, maar dat moet je voor nu even opzij zetten. Het valt of staat met de combinaties die je ermee maakt. Zelf vind ik het heel goed te combineren en daarom kan het zorgen voor een verrassende look. Ik laat je graag zien hoe je dat kunt doen en ‘think out of the box’!

Lees meer...

Aug 04 ,2016 Gepubliceerd in Trends

Het hangt in de lucht, Rokjesdag!

Ben jij er al klaar voor? Het hangt namelijk al een tijdje in de lucht, maar dit weekend lijkt het dan toch echt zover te zijn, Rokjesdag! Meestal als de lente nog maar net begonnen is, komt er een dag dat bijna alle vrouwen, zonder dat we hier echt van bewust zijn, een rokje dragen. Je krijgt zin om te shoppen, op een terrasje te zitten en natuurlijk de liefde.

Lees meer...

Jan 04 ,2016 Gepubliceerd in Trends

Lentekriebels met Pasen.

Wie zat er niet op te wachten, de lente! Je hebt zin om naar buiten te gaan en het mooie weer op te zoeken.

Lees meer...

Mar 25 ,2016 Gepubliceerd in Trends

4 mode-items die slecht zijn voor je gezondheid

Toen wij een verhaal lazen over een 33 jarige Australische vrouw die in het ziekenhuis was beland door haar skinny-jeans konden wij het bijna niet geloven. Toch bleek het waargebeurd te zijn. De vrouw had de hele dag spullen getild en gesjouwd in haar skinny-jeans waarna zij het gevoel in haar benen verloor toen ze naar huis wou lopen. Ze is letterlijk naar de stoep gekropen en heeft daar een taxi aan gehouden die haar naar het ziekenhuis heeft gebracht. De dokter heeft haar officieel gelabeld als “fashion victim” En al is het een prachtig verhaal om te vertellen op een verjaardag, wij hopen geen van allen dat ons hetzelfde lot wacht. Om je zulke nare gebeurtenissen te besparen hebben wij vijf items opgezocht die slecht voor je gezondheid blijken te zijn.

Lees meer...

Aug 12 ,2015 Gepubliceerd in Trends

Wat moet je dragen als het regent?

Wij zouden iedereen die de deur uitgaat als het weer eens keihard regent in ons kikkerlandje eigenlijk een trofee willen geven. Helaas kunnen we dit niet doen, maar we hebben wel een paar fashion tips voor je op een rij gezet zodat je de regen in stijl (en zo droog mogelijk) kan trotseren.

Lees meer...

Nov 17 ,2015 Gepubliceerd in Trends

5 stijlregels die je van Franse vrouwen kunt leren

Iedereen weet dat Franse vrouwen nooit worden betrapt op een mode-misser. Wij halen niet voor niks onze collectie uit modehoofdstad Parijs. We zijn niet precies achter het geheim gekomen hoe de Franse vrouwen aan hun ‘’effortless cool’ look komen, maar we hebben wel een paar stijlregels ontdekt waar ze zich allemaal aan lijken te houden.

Lees meer...

Oct 11 ,2015 Gepubliceerd in Trends

Zo blijft jouw favoriete jeans langer mooi!

Denim is een tijdloos kledingstuk. Aan de ene kant heel fijn, want er zijn ontzettend veel stijlen waar je uit kan kiezen. Aan de andere kant zijn er zoveel verschillende factoren waar je rekening mee moet houden: de pasvorm, de ‘cut’, de wassing en ga zo maar door. Als je dan eindelijk het perfecte paar hebt gevonden wil je natuurlijk graag weten hoe je die perfect passende jeans zo lang mogelijk mooi houdt. Wij hebben de vier beste tips voor je verzameld:

Lees meer...

Mar 11 ,2015 Gepubliceerd in Trends

1 to 8 of 14 Item(s)

Pagina:
  1. 1
  2. 2