Verzending van uw bestelling

Zodra je jouw bestelling bij ons geplaatst hebt gaan wij ons uiterste best doen om deze zo snel mogelijk bij jou te krijgen. Je krijgt je bestelling binnen 1 tot 4 werkdagen thuisbezorgd.

In uiterste noodgevallen is de levertijd langer maar zullen je daar altijd van op de hoogte stellen.

De verzendkosten die wij hanteren zijn het volgende

  • tot een bedrag van €49,99 - €4,00
  • Bestellingen boven de €49,99 - GRATIS (naar het buitenland zijn het vaste bezorgkosten ook boven de €49,99 wij zullen in dat geval contact met je opnemen om de verzendkosten bij te betalen).

Thuis laten bezorgen

Zodra je pakket klaar is gemaakt voor verzenden, ontvang je een bevestigingsmail met hierin een track en trace nummer waarmee je je pakket kunt volgen. Het pakket wordt bij je thuisbezorgd door POST NL. Past je bestelling door de brievenbus? Dan verzenden wij je bestelling via brievenbuspost. Je krijgt in dat geval geen track en trace nummer. Zodra jij de melding ziet dat je pakketje bij Postnl gemeld is, is het brievenbuspakketje naar jou onderweg. Wil je alsnog graag een track&trace code? Laat ons het dan even weten dan krijg je van ons de nieuwe track&trace code (waneer we een pakketje omzetten in een brievenbuspakketje veranderd de track&trace code, die je niet automatisch ontvangt).

Buitenland

Wij verzenden ook naar België en Duitsland. De verzendkosten bedragen hiervoor €13,00 ongeacht het aankoopbedrag. Het is ook mogelijk om naar andere landen te verzenden, echter is dit op aanvraag.