Displaying posts by archives '2015'

4 mode-items die slecht zijn voor je gezondheid

Toen wij een verhaal lazen over een 33 jarige Australische vrouw die in het ziekenhuis was beland door haar skinny-jeans konden wij het bijna niet geloven. Toch bleek het waargebeurd te zijn. De vrouw had de hele dag spullen getild en gesjouwd in haar skinny-jeans waarna zij het gevoel in haar benen verloor toen ze naar huis wou lopen. Ze is letterlijk naar de stoep gekropen en heeft daar een taxi aan gehouden die haar naar het ziekenhuis heeft gebracht. De dokter heeft haar officieel gelabeld als “fashion victim” En al is het een prachtig verhaal om te vertellen op een verjaardag, wij hopen geen van allen dat ons hetzelfde lot wacht. Om je zulke nare gebeurtenissen te besparen hebben wij vijf items opgezocht die slecht voor je gezondheid blijken te zijn.

Lees meer...

Aug 12 ,2015 Gepubliceerd in Trends

Wat moet je dragen als het regent?

Wij zouden iedereen die de deur uitgaat als het weer eens keihard regent in ons kikkerlandje eigenlijk een trofee willen geven. Helaas kunnen we dit niet doen, maar we hebben wel een paar fashion tips voor je op een rij gezet zodat je de regen in stijl (en zo droog mogelijk) kan trotseren.

Lees meer...

Nov 17 ,2015 Gepubliceerd in Trends

5 stijlregels die je van Franse vrouwen kunt leren

Iedereen weet dat Franse vrouwen nooit worden betrapt op een mode-misser. Wij halen niet voor niks onze collectie uit modehoofdstad Parijs. We zijn niet precies achter het geheim gekomen hoe de Franse vrouwen aan hun ‘’effortless cool’ look komen, maar we hebben wel een paar stijlregels ontdekt waar ze zich allemaal aan lijken te houden.

Lees meer...

Oct 11 ,2015 Gepubliceerd in Trends

Zo blijft jouw favoriete jeans langer mooi!

Denim is een tijdloos kledingstuk. Aan de ene kant heel fijn, want er zijn ontzettend veel stijlen waar je uit kan kiezen. Aan de andere kant zijn er zoveel verschillende factoren waar je rekening mee moet houden: de pasvorm, de ‘cut’, de wassing en ga zo maar door. Als je dan eindelijk het perfecte paar hebt gevonden wil je natuurlijk graag weten hoe je die perfect passende jeans zo lang mogelijk mooi houdt. Wij hebben de vier beste tips voor je verzameld:

Lees meer...

Mar 11 ,2015 Gepubliceerd in Trends

5 x must see fashion films

Wat past er nou het beste bij een lazy sunday? Een fijne film! Daarom hebben wij voor jou 5 must see fashion films op een rijtje gezet. Ga lekker op de bank hangen en geniet.

Lees meer...

Jan 11 ,2015 Gepubliceerd in Trends

De voordelen van online shoppen

Vandaag delen we met jullie vele voordelen van online shoppen. Het is zo makkelijk dames! Ben jij overtuigd?

Lees meer...

Oct 27 ,2015 Gepubliceerd in Trends

Vrouw! beurs Leeuwarden

Afgelopen weekend was het weer zo ver, 9, 10 en 11 oktober stonden wij met een prachtige stand op de Vrouw! Experience in Leeuwarden. Na de afgelopen editie in maart waren wij heel enthousiast voor deze editie en wát was het weer een succes!! Bedankt lieve dames die langs zijn gekomen.

Ben jij op de beurs geweest en wil je nog even nagenieten, of heb je het gemist en ben je benieuwd hoe het was? Wij nemen je mee in onze dagen op de beurs! 

Lees meer...

Jan 10 ,2015 Gepubliceerd in Trends

1 to 8 of 9 Item(s)

Pagina:
  1. 1
  2. 2