Displaying posts by archives 'November, 2015'

Wat moet je dragen als het regent?

Wij zouden iedereen die de deur uitgaat als het weer eens keihard regent in ons kikkerlandje eigenlijk een trofee willen geven. Helaas kunnen we dit niet doen, maar we hebben wel een paar fashion tips voor je op een rij gezet zodat je de regen in stijl (en zo droog mogelijk) kan trotseren.

Lees meer...

Nov 17 ,2015 Gepubliceerd in Trends

5 stijlregels die je van Franse vrouwen kunt leren

Iedereen weet dat Franse vrouwen nooit worden betrapt op een mode-misser. Wij halen niet voor niks onze collectie uit modehoofdstad Parijs. We zijn niet precies achter het geheim gekomen hoe de Franse vrouwen aan hun ‘’effortless cool’ look komen, maar we hebben wel een paar stijlregels ontdekt waar ze zich allemaal aan lijken te houden.

Lees meer...

Oct 11 ,2015 Gepubliceerd in Trends

Zo blijft jouw favoriete jeans langer mooi!

Denim is een tijdloos kledingstuk. Aan de ene kant heel fijn, want er zijn ontzettend veel stijlen waar je uit kan kiezen. Aan de andere kant zijn er zoveel verschillende factoren waar je rekening mee moet houden: de pasvorm, de ‘cut’, de wassing en ga zo maar door. Als je dan eindelijk het perfecte paar hebt gevonden wil je natuurlijk graag weten hoe je die perfect passende jeans zo lang mogelijk mooi houdt. Wij hebben de vier beste tips voor je verzameld:

Lees meer...

Mar 11 ,2015 Gepubliceerd in Trends

5 x must see fashion films

Wat past er nou het beste bij een lazy sunday? Een fijne film! Daarom hebben wij voor jou 5 must see fashion films op een rijtje gezet. Ga lekker op de bank hangen en geniet.

Lees meer...

Jan 11 ,2015 Gepubliceerd in Trends