Displaying posts by archives 'April, 2016'

Love for jewelry

Diamonds are a girl's best friend, right? Voor jewelry ben je bij mij in ieder geval aan het goede adres! Daar komt nog bij dat accessoires een outfit helemaal af maken. Persoonlijk houd ik niet van veel en groot, maar eerder van subtiel. Hoewel ik het wel weer mooi vind om bij een rustige outfit een statement ketting te dragen.

Lees meer...

Apr 22 ,2016 Gepubliceerd in Trends

The army trend

Army is best een tijdje weggeweest, maar nu weer helemaal terug! Sommige dames vinden het niet bij zichzelf passen, maar dat moet je voor nu even opzij zetten. Het valt of staat met de combinaties die je ermee maakt. Zelf vind ik het heel goed te combineren en daarom kan het zorgen voor een verrassende look. Ik laat je graag zien hoe je dat kunt doen en ‘think out of the box’!

Lees meer...

Aug 04 ,2016 Gepubliceerd in Trends

Het hangt in de lucht, Rokjesdag!

Ben jij er al klaar voor? Het hangt namelijk al een tijdje in de lucht, maar dit weekend lijkt het dan toch echt zover te zijn, Rokjesdag! Meestal als de lente nog maar net begonnen is, komt er een dag dat bijna alle vrouwen, zonder dat we hier echt van bewust zijn, een rokje dragen. Je krijgt zin om te shoppen, op een terrasje te zitten en natuurlijk de liefde.

Lees meer...

Jan 04 ,2016 Gepubliceerd in Trends