Aug 04 ,2016

The army trend

Army is best een tijdje weggeweest, maar nu weer helemaal terug! Sommige dames vinden het niet bij zichzelf passen, maar dat moet je voor nu even opzij zetten. Het valt of staat met de combinaties die je ermee maakt. Zelf vind ik het heel goed te combineren en daarom kan het zorgen voor een verrassende look. Ik laat je graag zien hoe je dat kunt doen en ‘think out of the box’!

Vrouwen mogen weer stoer gekleed gaan en de army trend past daar natuurlijk perfect bij. Toch moet je ervoor oppassen dat je look niet te jeugdig wordt. Combineer een army item met vrouwelijke of andere stoere items. Sla hierin niet door anders kan het ordinair worden. Paris2day heeft niet alleen geweldige items die passen bij deze trend, maar ook goede basics om ze mee te combineren.

Dit jurkje heet ‘Show your knees’ en daar heb ik bij deze outfit ook voor gekozen. Ik kies duidelijk de vrouwelijke variant van army, omdat het jurkje al heel stoer is, is dit wat mij betreft de perfecte combi. Er zijn natuurlijk veel meer combi’s te bedenken. Neem bijvoorbeeld een ripped jeans, leren broek of een high waist met coating. Je draagt hem dan eigenlijk als tuniek. Een paar goede boots eronder of sneakers en je bent klaar om te gaan. Het mooie is dat je deze items zowel overdag als ‘s avonds kan dragen.

Het is erg makkelijk om hem overdag als tuniek te dragen met een broek en ‘s avonds te switchen naar een panty zodat je klaar bent voor een avondje uit. Niet bedoelt als camouflage, maar ‘to rock like a trooper’!

Laatste update 2017-04-24 13:56:09
Al 594056 keer gelezen