Mar 25 ,2016

Lentekriebels met Pasen.

Wie zat er niet op te wachten, de lente! Je hebt zin om naar buiten te gaan en het mooie weer op te zoeken.

Wie zat er niet op te wachten, de lente! Je hebt zin om naar buiten te gaan en het mooie weer op te zoeken. Een ander voordeel is het lekkere lange paasweekend dat direct al voor de deur staat nu het net lente is. De meeste mensen zoeken toch de gezelligheid van familie of vrienden op. Hoewel we geen 'hoogbezoek' zijn, willen we er wel op ons paasbest uitzien.

Pasen wordt natuurlijk geassocieerd met geel en die kleur kan heel mooi zijn in een outfit, maar het moet je wel staan en vaak zit het ook in de combinatie met andere items. Wij denken graag een beetje out of the box en gaan voor donker met een vrolijke noot, oftewel bloemen!

De bloemenprint is deze lente weer helemaal hot en terug van weggeweest. Je ziet ze ook overal terug en het kan eigenlijk niet gek genoeg. Er zijn niet veel dingen die echt niet kunnen in fashion, maar de regel is vaak: pak 1 echte eyecatcher en combineer deze met goede basics.

Met deze blouse kom je netjes voor de dag, maar door hem te combineren met een jeans overdrijf je het niet en wordt je outfit meteen hip en trendy. Je mag dan wel weer iets meer uitpakken met je accessoires. Zoals je ziet, kies ik hier voor een knalroze tas en pumps. Bij Paris2day hebben ze nu ook heerlijk knalroze sneakers die hiermee geweldig kunt combineren. De blouse kun je hier shoppen. Paris2day is de winkel voor vrouwen die geen trendvolger wil zijn, maar een trendsetter.

Laatste update 2017-03-17 13:11:54
Al 154746 keer gelezen