Oct 11 ,2015

5 stijlregels die je van Franse vrouwen kunt leren

Iedereen weet dat Franse vrouwen nooit worden betrapt op een mode-misser. Wij halen niet voor niks onze collectie uit modehoofdstad Parijs. We zijn niet precies achter het geheim gekomen hoe de Franse vrouwen aan hun ‘’effortless cool’ look komen, maar we hebben wel een paar stijlregels ontdekt waar ze zich allemaal aan lijken te houden.

1. Leen zoveel mogelijk kleding van alle mannen die je kent.
Een mannen blouse en een baggy pantalon met een paar goede hakken, zorgt voor een sophisticated en sexy look. Iets te gewaagd? Steel dan een lekker vest, lekker warm en kun je met werkelijk alles combineren.

2. Investeer in een goede jas.
De impact van een goede jas is groter dan je denkt. De Fransen begrijpen dit als geen ander. Ga voor een klassieke jas in marine blauw, zwart of beige. Zo wordt je jas jouw statement piece van het seizoen.

3. Platte schoenen kunnen net zo elegant zijn als hakken.
Franse vrouwen zijn altijd onderweg, daarom zijn ze gek op platte schoenen. Als je een paar chique loafers of ballerina´s goed combineert, dan kunnen ze net zo stijlvol zijn als een paar goede hakken.

4. Laat je innerlijke rockster zien.
Je hoeft geen echte rockster te zijn om een ´destroyed jeans´ of metallics te dragen. Hou het classy door de rest van je kleding basic te houden.

5. Weet wat je goed staat, en blijf daar bij!
Elke dag een blazer, blouse en zwarte skinny lijkt misschien ontzettend saai, maar scheelt je ontzettend veel tijd in de ochtend. Creëer je eigen “uniform” en je hebt nooit meer last van een kleding crisis.

Wat is jouw ultieme stijlregel? Deel het in de comments!

From Paris2day with love

Laatste update 2016-03-25 13:48:52
Al 138579 keer gelezen