Mar 11 ,2015

Zo blijft jouw favoriete jeans langer mooi!

Denim is een tijdloos kledingstuk. Aan de ene kant heel fijn, want er zijn ontzettend veel stijlen waar je uit kan kiezen. Aan de andere kant zijn er zoveel verschillende factoren waar je rekening mee moet houden: de pasvorm, de ‘cut’, de wassing en ga zo maar door. Als je dan eindelijk het perfecte paar hebt gevonden wil je natuurlijk graag weten hoe je die perfect passende jeans zo lang mogelijk mooi houdt. Wij hebben de vier beste tips voor je verzameld:

1. Een jeans kun je beter niet te vaak wassen. Nu hoeven wij je natuurlijk niet te vertellen dat het niet héél fris is om je broek maar één keer per jaar een wasbeurt te geven. Je kan hem dan toch beter iets vaker wassen op een koude temperatuur. Wat je ook doet, stop je favoriete denim niet in de droger! Gewoon niet doen!!

2. Als je een jeans hebt met een coating, of een mooie versiering op één van de zakken. Dan kun je de broek het beste fris houden door hem af en toe een nacht in een zip-lock bag te stoppen en deze een nachtje in de vriezer te leggen.

3. Donkere denim moet je altijd op een koude temperatuur wassen om ervoor te zorgen dat de kleur langer mooi blijft. Met lichte denim kun je wat relaxter omgaan.

4. Zorg ervoor dat je je denim zo vaak mogelijk draagt. Hierdoor vormt hij zich naar jouw lichaam en zit hij als gegoten!

Succes met het vinden van jouw perfecte jeans! Neem hier eens een kijkje, wij hebben er al een paar gevonden om je op weg te helpen.

From Paris2day with love

Laatste update 2016-03-25 13:49:00
Al 621461 keer gelezen